22 апр. 2022 г., 19:04

Накратко за нас 

  Поэзия » Любовная
223 1 4

Плача те. Пия те. Страдам те.

Труден си. Любим си ми. Мой си.

Искам те. Имам те. Давам те.

Познавам те. Търся те. Кой си?!

 

Събуждаш се. Мислиш ме. Спиш.

Твоя съм. Губиш ме. Имаш ме.          

Прегръщаш. Говориш. Мълчиш...

С мен си. Отдръпваш се. Искаш ме. 

                     

Търсим се и се намираме,

а после отново се губим.

От битовизми умираме,

възкръсваме като се любим.

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??