25 jun 2012, 14:18

Накъде... 

  Poesía » Filosófica
800 0 16

      

      Накъде...

 

 

 

Изгрява бяла тишина

под  звездно  поле,

 

образ на земна жена

неохотно луната  прие,

 

не можеше ли денят

още миг да остане,

 

губя разбития  път

на взаимно мълчание,

 

в нозете тъжно шумят

тревясали  делници,

 

накъде  да  вървя...

в свят на отшелници.

© Запрян Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??