"няма го невъзможното в живота"-
нали това е мотото на "широките гащи"
вярваш че можеш всичко безнаказано
и че ти държиш небето да не падне в сажди
стига бе
някоя дяволия пак сигнализира в ума
когато палиш цигарата в устата на друг
иска ти се всъщност да е фитил... бум
нали ще му мине - нищо и никакъв труп
то защото приятелството стана друго
завърта се в главата пъклен план
как да напиеш приятел с вино
да резнеш джобовете му и после... срам
ама за този който те е порастил
а как ти се побира: "тези пак нямат бира"
е да ти имаш защото си крал
а не те ли давят нощем угризения
или пак намираш си отдушник -
един-два стола и в без това разклатена стена
да по-безболезнено е
за другите нека е с глава...
нали
© Стеляна Todos los derechos reservados