4 mar 2008, 7:38

Нали... 

  Poesía » De amor
558 0 2
Нали...

Долавям твоето дихание.
Докосвам устните ти с моите.
Теб чакат те,
а мен дали ме чакат?
Усмихваш се.
Долавям твоето дихание.
Разумно ли е да обичаме,
когато знаем, че не трябва?
Колко много въпросителни,
а отговорът е в сърцата ни.
Самата аз съм въпросителна...
Мълчим...
И правим се на слепи.
Безразличие!
Сковало ни е...
Нали?
Стъкло в очи...
Не... Облак - счупени сълзи!
Сега летиш напред...
Към друга
светлина,
огряваща пътеката ти...
Тишина, само тишина!

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??