2 dic 2008, 12:58

Нали ме разбра 

  Poesía » Filosófica
725 0 7

НАЛИ МЕ РАЗБРА

Нали ме разбра?
Не водя игра!
Дошли сме в живота за малко.
Преструвки не ща!
Над тези неща
отдавна съм, имам закалка...

Нали ме разбра?
Така съм добра!
Но мразя ли, мразя до гроба!
Обичам ли, знай,
обичам докрай!
Живея без завист и злоба!

Нали ме разбра?
Не мога да спра!
Не правя игри и комбина!
Ведно с песента,
ведно с любовта
с усмивка живота ще мина!

© Теменужка Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??