18 dic 2007, 19:29

Намери!... 

  Poesía
441 0 4
 

На път зелен край морски бряг,

във ранна сутрин, с топъл бриз,

или на хълм със вечен сняг,

където виждат се селата вниз...

 

На остров пуст, отдалечен,

или в прохладните гори,

търси ме там, ела при мен,

и красотата истинска ти намери!

© Борислав Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??