18.12.2007 г., 19:29 ч.

Намери!... 

  Поезия
438 0 4
 

На път зелен край морски бряг,

във ранна сутрин, с топъл бриз,

или на хълм със вечен сняг,

където виждат се селата вниз...

 

На остров пуст, отдалечен,

или в прохладните гори,

търси ме там, ела при мен,

и красотата истинска ти намери!

© Борислав Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??