18 дек. 2007 г., 19:29

Намери!... 

  Поэзия
439 0 4
 

На път зелен край морски бряг,

във ранна сутрин, с топъл бриз,

или на хълм със вечен сняг,

където виждат се селата вниз...

 

На остров пуст, отдалечен,

или в прохладните гори,

търси ме там, ела при мен,

и красотата истинска ти намери!

© Борислав Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??