Намери ме
в следите,
които оставят сълзите ми.
Несъвършени и криви.
Това съм аз.
Има ме
в уханието на горчиви целувки,
което плени всичките ти мисли.
Аз съм нежност и страст.
Търси ме
там, където се ражда дъгата,
обичам да плача през смях.
Открий ме
в стиховете мои,
романтичното ми аз.
Да, понякога обичам леглото с рози
и стая с много свещи,
но ми доказват обич
единствено ръцете ти,
опияняващите ти прегръдки
и тези очи,
там поникват мечтите ми
и малките ми радости...
Къде съм за последно?
В тебе се намирам...
Винаги...
© Таня Атанасова Todos los derechos reservados
прегръщам те с обич, мила Таня...