12.08.2008 г., 1:10 ч.

Намери ме... Има ме 

  Поезия » Любовна
659 0 19

Намери ме

в следите,

които оставят сълзите ми.

Несъвършени и криви.

Това съм аз.

Има ме

в уханието на горчиви целувки,

което плени всичките ти мисли.

Аз съм нежност и страст.

Търси ме

там, където се ражда дъгата,

обичам да плача през смях.

Открий ме

в стиховете мои,

романтичното ми аз.

Да, понякога обичам леглото с  рози

и стая с много свещи,

но ми доказват обич

единствено ръцете ти,

опияняващите ти прегръдки

и тези очи,

там поникват мечтите ми

и малките ми радости...

Къде съм за последно?

В тебе се намирам...

Винаги...

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??