16 jul 2006, 10:29

НАМЕРИХ ТЕ 

  Poesía
1087 0 19

                    Намерих те


Потърсих те, но ме пресрещна черен страх,
в очите ми като отрова впи се тъмнината,
неистово боях се и треперех, но... не спрях,
вървях ръка в ръка, прегърната от тишината.

Преминах през река от алчност и циничност,
но в шепи не загребах пошлост, грехове,
видях и болки много, не останах безразлична,
усетих бурите гръмовни, жестоки ветрове.

Потърсих те в отблясъка на пареща надежда,
надвих страха - покълнал плевел във душата,
поисках в твоите очи сърцето ми да се оглежда...
намерих те - в усмивката лъчиста на дъгата.


15.07.2006г.

© Гергана Шутева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??