15 mar 2020, 22:44

Намерих те! 

  Poesía » De amor
1009 1 2

Намерих те!
Свидна


Намерих те след толкова години,
загубена във времето назад,
сред наниз от копнежи и от рани,
сред есенния кървав листопад.

Намерих те сред звездните порои,
във шепите на падналата нощ,
в тихото на лунните покои
и в ласката на вятърния танц.

Намерих те и чудото се случи,
трепереща нощта се затаи
и само песента на два капчука,
по струните сърдечни зазвъни.

Намерих те по топлите ти устни
и в погледа открехнал сто врати,
в оня миг заключил цяла вечност,
сърцето ми, където те откри!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??