28 jun 2007, 12:37

Намерих те, намери ме 

  Poesía
1898 1 13

Дамаянти и кирето1982



 

Облаци мрачни,
те отново са прозрачни,
душата си скриваш
и пред мен се ти откриваш.
Навън вали, а ние сме сами.
Спомени, щастие и веселие ,
а ти бе моето успокоение


Сами сме, нека вали,
виж слънцето е в очите ми,
пред теб се откривам
и чувствам се добре,
приеми ме такава,
с теб съм щастлива.

© Кирил Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??