26 dic 2007, 0:35

Наоколо 

  Poesía » De amor
660 0 6
 

Наоколо е тиха самота.

В очите пак болят сълзи...

 

Наоколо изгряват пак звезди.

В душата мъката гори...

 

Наоколо дошли са Слънчеви лъчи.

Очите и душата са безцелни...

© Виолет Гаджева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??