Dec 26, 2007, 12:35 AM

Наоколо 

  Poetry » Love
655 0 6
 

Наоколо е тиха самота.

В очите пак болят сълзи...

 

Наоколо изгряват пак звезди.

В душата мъката гори...

 

Наоколо дошли са Слънчеви лъчи.

Очите и душата са безцелни...

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??