28 oct 2017, 0:03

Напиши ми... 

  Poesía » De amor
852 7 10

Искаш с устни да пишем нали,
нашата книга с греховни корици,
две тела, аз и ти, две души,
между нас цял роман ненаписан.
Нека първа да почна, със стих,
ще довършиш реда – обещавам,
но за Бога сега замълчи,
позволи ми да мина нататък.
С устни тук, ще напиша "сърце",
по-натам ще добавя "любими",
и през страница, или през две,
ще добавям и твоето име.
Целуни ме, рисувай със мен,
тази книга, по-свята от библия,
не за час, не за два, не за ден,
нека пишем с години религия.

© Първолета Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??