14 mar 2008, 18:26

Напомнящо... 

  Poesía
525 0 2

Парфюмът ми - сладникъв, нежен,
напомнящ полъх летен,
усещане за топлина във теб оставя,
като представата за слъцето при залез!

 

 

 

Очите ми - искрящи, чисти,
напомящи звездите нощем,
будят в тебе чувство на забрава,
като книгата любима, когато бе дете!

 

 

 

Думите ми - последни, на раздяла,
напомнящи стиха на поетеса тъжна,
предозвикват в теб вина,
като вода, опустушила последния любовен пламък!

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??