14 мар. 2008 г., 18:26

Напомнящо... 

  Поэзия
527 0 2

Парфюмът ми - сладникъв, нежен,
напомнящ полъх летен,
усещане за топлина във теб оставя,
като представата за слъцето при залез!

 

 

 

Очите ми - искрящи, чисти,
напомящи звездите нощем,
будят в тебе чувство на забрава,
като книгата любима, когато бе дете!

 

 

 

Думите ми - последни, на раздяла,
напомнящи стиха на поетеса тъжна,
предозвикват в теб вина,
като вода, опустушила последния любовен пламък!

© ДРУГА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??