21 jun 2007, 20:10

Направи ми крила 

  Poesía
643 0 3
Направи ми крила, от звезди,
направи ми крила да политна,
името си във тях напиши,
така, че да те обикна!

Направи ми крила, от лъчи,
направи ми крила, от дъгата
и цвета на твойте красиви очи,
да е втъкан вътре във крилата!

Направи ми крила, от водата,
да са нежни и свежи крила,
направи ми ги от топлината,
да ме сгряват, когато летя!

Направи ми крила, направи,
направи ми крила, от небето,
крила първо ми подари
и чак тогава открадни ми сърцето!

© Марияна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??