14 nov 2012, 19:26

Направих си 

  Poesía » Otra
349 0 1

Направих си сърце,

което да не страда,

сълзите и тревогите

да среща със наслада.

 

Дори и острието

кинжалът ако вкара,

от болката да прави -

най-сладката отвара.

 

Извадих тъжни мисли,

за да му бъде леко,

обвих го с кадифе -

избрах го да е меко.

 

 

Погледнах го - изглеждаше

завършено почти,

направих си сърце -

във своите мечти.

© Теодора Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??