2 abr 2014, 22:25

Напразен опит 

  Poesía » De amor
410 0 0

Само прахът по ветрилото

показваше на другите

че тя си е заминала.

Споменът за миналата нощ

човъркаше него

а може би и нея?

Сигурно било е само сън

може би дори и там я е загубил?

Старият побъркан психопат

отново я изпусна.

© Димитър Д Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??