2.04.2014 г., 22:25 ч.

Напразен опит 

  Поезия » Любовна
411 0 0

Само прахът по ветрилото

показваше на другите

че тя си е заминала.

Споменът за миналата нощ

човъркаше него

а може би и нея?

Сигурно било е само сън

може би дори и там я е загубил?

Старият побъркан психопат

отново я изпусна.

© Димитър Д Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??