22 dic 2009, 22:24

Напук на всичко - щастлива съм! 

  Poesía
1819 0 4

Има един ангел близо до мен,

с него се усмихвам всеки ден,

дори всичко да е сиво,

ще извършим нещо диво.

 

Вярата в доброто винаги ще ме крепи

и знам, че животът няма да ме победи.

Надвих дявола вътре в гърдите

и мисля позитивно – гоня сълзите!

 

Ще летя до луната, когато искам,

и крилата ги разтворих - Поисках!

Когато погледна нагоре - небето,

чувствам любов в сърцето.

 

Има я магията – Има я!

И напук - изживявам я!

И знам, че няма никога  да ме остави

и щастие без борба няма да ми предостави.

 

Ще се боря, ще обичам,

в надеждата ще се вричам.

Животът няма да чака нас -

няма да чакам и аз!

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??