Има един ангел близо до мен,
с него се усмихвам всеки ден,
дори всичко да е сиво,
ще извършим нещо диво.
Вярата в доброто винаги ще ме крепи
и знам, че животът няма да ме победи.
Надвих дявола вътре в гърдите
и мисля позитивно – гоня сълзите!
Ще летя до луната, когато искам,
и крилата ги разтворих - Поисках!
Когато погледна нагоре - небето,
чувствам любов в сърцето.
Има я магията – Има я!
И напук - изживявам я!
И знам, че няма никога да ме остави
и щастие без борба няма да ми предостави.
Ще се боря, ще обичам,
в надеждата ще се вричам.
Животът няма да чака нас -
няма да чакам и аз!
© Александра Николова All rights reserved.