5 abr 2008, 18:37

Наранена 

  Poesía » De amor
1029 0 5

Раната превързах във сърцето,

праха измих и части от срама.

Огледах се във огледалото отсреща,

пожелах си повече да не греша така.

И нещо вътре в мене прероди се,

болката по тебе в миг отмря.

И всяка клетка поднови се,

обсебена от сила, гордо вдигнах аз глава.

И като те нямам - ще живея,

ще си намеря смисъл нов.

Но ти загуби твърде много

и още рано ти е за Любов...

© Ангелина Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??