28 may 2012, 11:30

Нарцис 

  Poesía » De amor
954 0 6

                                      Нарцис


"... силите полека започнали да напускат Нарцис, той усещал как краят приближава, но пак не можел да откъсне очи от своя образ..."

 

             Птиците понякога плачат

              и плачът им прилича на песен,

            цветя снаги нежно провлачват,

           а смъртта им нарича се есен.

 

            Моята дяволска хубост

           всичко край мене убива,

           сред трупове и хербарии от глупост,

           аз живея безбожно красива.

 

           До безкрай се обичам, горя,

           загивам - нарцис от лед.

          Нека сега да умра -

          да обичаш не дадох на теб.

 

        И. Б. П. М.

 

           

 

           

© Фери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??