18 sept 2015, 18:14

Наречено 

  Poesía » Otra
431 0 4


Наречено


Като всички останали дни

също и този

взе каквото си взе,

щедро раздаде каквото можа,

(някому-радост, другиму-рани)

пожела с любов късмет на вечерта

и си тръгна. Ден година храни.

Като всички останали вечери

също и тази

щедро раздаде каквото можа,

и си взе невъзможното даже.

Скри въздишките при усмивките.

Непрактично, но свежо. Знае,

мъдро е утрото и

наречено е да мисли за нея.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??