Наречено
Като всички останали дни
също и този
взе каквото си взе,
щедро раздаде каквото можа,
(някому-радост, другиму-рани)
пожела с любов късмет на вечерта
и си тръгна. Ден година храни.
Като всички останали вечери
също и тази
щедро раздаде каквото можа,
и си взе невъзможното даже.
Скри въздишките при усмивките.
Непрактично, но свежо. Знае,
мъдро е утрото и
наречено е да мисли за нея.
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени