Ще запиша цялата година
и с най-истинските думи ще я нарека!
Най-много Здравето да имам,
а след него нека да е Любовта!
Вярата ще я изпиша най-четливо,
че без нея тъмно е в душата.
Смирението там е тъй красиво,
че рисувам го с четчица в ръката!
Ще напиша още и Доброто,
за да е пълно с него по света!
След това ще бъде Щастието,
а в края ще се подпиша с Благодаря!
© Галина Кръстева Todos los derechos reservados