31 дек. 2021 г., 09:18

Наричане за Новата година 

  Поэзия
656 1 2

Ще запиша цялата година
и с най-истинските думи ще я нарека!
Най-много Здравето да имам,
а след него нека да е Любовта! 

 

Вярата ще я изпиша най-четливо,
че без нея тъмно е в душата.
Смирението там е тъй красиво,
че рисувам го с четчица в ръката! 

 

Ще напиша още и Доброто,
за да е пълно с него по света!
След това ще бъде Щастието,
а в края ще се подпиша с Благодаря! 


 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??