Нарисувах любов със своите устни
и духа си горещ разпилях на лъчи.
Неизтляла от радост, сред звездна жарава,
прелетях и се сгуших на твойте гърди.
После твоето име изписах с лунен прах
и като птица чертах в синевата красиви мечти.
В своя път единен, двама да светим...
Нарисувах космична любов за всичките дни.
© Здравка Бонева Todos los derechos reservados