26 окт. 2008 г., 14:38

Нарисувах любов 

  Поэзия » Любовная
702 0 12

Нарисувах любов със своите устни

и духа си горещ разпилях на лъчи.

Неизтляла от радост, сред звездна жарава,

прелетях и се сгуших на твойте гърди.

После твоето име изписах с лунен прах

и като птица чертах в синевата красиви мечти.

В своя път единен, двама да светим...

Нарисувах космична любов за всичките дни.

© Здравка Бонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??