Oct 26, 2008, 2:38 PM

Нарисувах любов 

  Poetry » Love
701 0 12

Нарисувах любов със своите устни

и духа си горещ разпилях на лъчи.

Неизтляла от радост, сред звездна жарава,

прелетях и се сгуших на твойте гърди.

После твоето име изписах с лунен прах

и като птица чертах в синевата красиви мечти.

В своя път единен, двама да светим...

Нарисувах космична любов за всичките дни.

© Здравка Бонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??