26.10.2008 г., 14:38 ч.

Нарисувах любов 

  Поезия » Любовна
698 0 12

Нарисувах любов със своите устни

и духа си горещ разпилях на лъчи.

Неизтляла от радост, сред звездна жарава,

прелетях и се сгуших на твойте гърди.

После твоето име изписах с лунен прах

и като птица чертах в синевата красиви мечти.

В своя път единен, двама да светим...

Нарисувах космична любов за всичките дни.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??