11 ene 2009, 21:56

"... нарисувах се с твоето име..." 

  Poesía
1019 2 23

 

 

 

„... напиши върху малки парченца..."

 

любов...

 

как  безумно

се вплитат

ръцете ни нощем,

как душат

изкласили сълзи

в тъмнината,

по пустите покриви...

 

и тъгата разстила се

жертвено...

недокосната,

пареща,

страстна

и молитвена

песен е ласката

от докосната

залезно

жажда...

 

напиши...

 

как затихва

безмълвно дъжда

и замира,

стаено на двора,

напоил  сетивата с тъга

по далечния повей на взора...

 

напиши...

 

за пътеките,

сляли се в брод...

и за времето,

спряло... 

 

пиши ми...

 

върху малки

парченца любов...

 

нарисувах се... 

 

с твоето име...

 

11.01.09

Пловдив

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??