15 may 2007, 12:45

НАРИСУВАЙ МЕ 

  Poesía
1692 0 12
 

                     

С пръсти, с устни - нарисувай ме цяла,

нарисувай ме чиста, нарисувай ме бяла.

С много нежност започни от самото  лице,

После косите, шията, очертай деколте.

Мини по талия, ханш, бедра и глезени.

С  обич ме рисувай, със чувства най-нежни.

Нека пръстите, устните, да са четките фини.

Рисувай ме, художнико, с любов на лавини. 

Рисувай ме весела, жизнена, здрава,

това за мен ще бъде твоята награда.

Рисувай ме, художнико, с любов ме нарисувай.

Гали ме нежно и за последно ме целувай.

Рисувай с много обич, художнико мой,

докато дишам  и виждам - да нямам покой.

Да помня до края твоите пръсти и  устни -

забранените плодове са били най-вкусни.

Завърши шедьовъра с нежна милувка,

а вместо подпис, сложи твоята целувка!

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??