С пръсти, с устни - нарисувай ме цяла,
нарисувай ме чиста, нарисувай ме бяла.
С много нежност започни от самото лице,
После косите, шията, очертай деколте.
Мини по талия, ханш, бедра и глезени.
С обич ме рисувай, със чувства най-нежни.
Нека пръстите, устните, да са четките фини.
Рисувай ме, художнико, с любов на лавини.
Рисувай ме весела, жизнена, здрава,
това за мен ще бъде твоята награда.
Рисувай ме, художнико, с любов ме нарисувай.
Гали ме нежно и за последно ме целувай.
Рисувай с много обич, художнико мой,
докато дишам и виждам - да нямам покой.
Да помня до края твоите пръсти и устни -
забранените плодове са били най-вкусни.
Завърши шедьовъра с нежна милувка,
а вместо подпис, сложи твоята целувка!
© Нели Всички права запазени