2 may 2009, 13:01  

Нарисувай ми една картина 

  Poesía
840 0 3

Нарисувай ми една картина,
като велик художник от преди,
за туй, което не остана и отмина,
на една мечта, непонесла висини.

Нека цвете да има по средата,
това, което нивга не дари,
като помен, че била съм аз жената,
която с обич не можа да оцветиш.

Нарисувай ми и малко слънце отстрани,
в светлите лъчи на своята одежда.
Не, не, няма нищо, дето да боли,
от мисъл за една изгубена надежда.

Като фон нарисувай малко обич,
в лилаво-сини светлосенки.
Така пейзажът няма да е много сложен,
о, не, тук не слагай никакви пътеки!

Няма път за теб и мен в таз картина,
извървян е целия от край до край.
Нарисувай само туй, което ни отмина,
за една любов, невидяла своя рай.

© Ди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??