6 dic 2020, 22:03

Нарисувай си мечта 

  Poesía » Otra
1017 3 3

Когато недоспал си станал рано,

защото пак безсънна е нощта,

деня не почвай със тъгата само,

а нарисувай слънчева мечта!

 

Сложи ѝ малко синка от небето

и жълто като слънце да гори.

Една искрица нека да ѝ свети!

Задъхано след нея ти тръгни!

 

Годините - тях винаги ги има.

Животът - той е вечен кръговрат.

Сега сезонът е на мрачна зима,

но утре и лалета ще цъфтят.

 

Бъди изправен даже и с тъгата!

Една пътечка цветна избери.

Макар и нарисувана мечтата

в реалност светла превърни я ти!

© Ани Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??