23 dic 2009, 1:16

Народ и демокрация 

  Poesía
379 0 0

Роди се тя - демокрацията

и разбрах  аз днес,

че нацията
с надежди в бъдещето гледа,
ала става черногледа.
И до днес я няма
тази, пустата промяна...
Тя ни дава свободата,
дава жертви и в борбата.
Всички видни демократи
карат народа ни да пати...
                    ........
В бъдещето е надеждата,
но оплита се народът  повече във мрежата...
Един  си отива - друг ще дойде!
А народът пита: "Накъде?"
                     ........
Върви напред,
към бъдещето ти безславно,
а надежда губи нацията по малко.
Жалко!
Върви, народе, върви напред,
но не ставай черноглед...

© Волен Вълев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??