3 jul 2011, 11:31

Наръчник за общуване с влюбени 

  Poesía » De amor
1387 0 16

Наръчник за общуване с влюбени

 

Не дарявай часовник на влюбен -     

знай, че той не брои часовете.             

Времето в него не съществува.                      

Той расте покрай теб, като цвете.

 

И на влюбен не давай съвети.

Ще те чуе на кукуво лято.

Всеки ден му е разпети-петък,

а нощта - по-добра от приятел.

 

Не кори го. Не го и подтиквай.

Полза никаква. Ще те намрази.

Всеки влюбен е като антика.

Все по-трудно се среща и пази.

© Александър Калчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??