Наръчник за общуване с влюбени
Не дарявай часовник на влюбен -
знай, че той не брои часовете.
Времето в него не съществува.
Той расте покрай теб, като цвете.
И на влюбен не давай съвети.
Ще те чуе на кукуво лято.
Всеки ден му е разпети-петък,
а нощта - по-добра от приятел.
Не кори го. Не го и подтиквай.
Полза никаква. Ще те намрази.
Всеки влюбен е като антика.
Все по-трудно се среща и пази.
© Александър Калчев All rights reserved.
Благодаря!