28 mar 2007, 12:25

НАСАМЕ 

  Poesía
1057 1 22

От шумните раздели днес съм тиха.

Изпращам и посрещам със мълчание.

Сърцето и душата ми се свиха -

на тъмно, за да нямат осезание.

От кратките любови днес нехая.

От бурни чувства вече и не чувствам.

Безмълвието ражда се от края

на думи, от които ми е пусто.

От много болка днес не се усещам.

От пустото във празно се преливам.

Усмивката ми, всекиго посрещала,

замръзнала е... в себе си я скривам.

Сълзите ми от днес ще бъдат ручей

а болките във него ще заглъхнат.

В живота си от грешките се уча

и с времето сълзите ще пресъхнат...

© Кремена Стоева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??