6 mar 2021, 16:49

Насаме със света 

  Poesía » Filosófica
432 0 0

Влюбих се във самотата,
мълчаливата ми любов.
Тя следва ме на местата,
де вирее моят живот.

 

Не изисква нищо от мен,
а носи тиха подкрепа.
Тя е незнаен феномен,
а дава със щедра шепа.

 

Все пак ѝ изневерявам
с множество от непознати.
Никак не се доверявам
на абсолюти и постулати.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??