Mar 6, 2021, 4:49 PM

Насаме със света 

  Poetry » Phylosophy
429 0 0

Влюбих се във самотата,
мълчаливата ми любов.
Тя следва ме на местата,
де вирее моят живот.

 

Не изисква нищо от мен,
а носи тиха подкрепа.
Тя е незнаен феномен,
а дава със щедра шепа.

 

Все пак ѝ изневерявам
с множество от непознати.
Никак не се доверявам
на абсолюти и постулати.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??