6 jul 2019, 9:14

Наш малък свят 

  Poesía » De amor
464 0 0

Наш малък свят 

 

Колко е хубава нашата близост, 

толкова неповторима и съкровена,

като паралелна вселена, в която не съществува понятието “време”,

и сме откъснати от реалността и цялото бреме. 

И живея, но и бавничко умирам, чакайки моментите с тебе.

Стрелките на часовника отместват се с мъка,

как жадувам ти пак да си до мене. 

© М. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??