6.07.2019 г., 9:14 ч.

Наш малък свят 

  Поезия » Любовна
456 0 0

Наш малък свят 

 

Колко е хубава нашата близост, 

толкова неповторима и съкровена,

като паралелна вселена, в която не съществува понятието “време”,

и сме откъснати от реалността и цялото бреме. 

И живея, но и бавничко умирам, чакайки моментите с тебе.

Стрелките на часовника отместват се с мъка,

как жадувам ти пак да си до мене. 

© М. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??