И отметнала златна коса,
безсрамно разголила рамо,
като влюбена зряла жена
Есента е изпълнена с радост...
Прегърни ме, ръката ми дръж,
нека сме заедно в своята есен.
Този студен леещ се дъжд,
чуваш ли - просто е песен!
Вятърът свири, листата танцуват -
Шостакович, Вторият валс.
Целуни ме, чудеса съществуват
и се случват сега, точно с нас!
21.10.2018г.
© Ива ВалМан Todos los derechos reservados