28 jun 2008, 7:22

Нашата малка игра 

  Poesía » De amor
576 0 0

Мери си имала агънце,

с очи по-черни от нощта.

Ти ли беше нейното агънце?

Ти, който не спря да й вярваш.

Но сега нещата се промениха, Любими...

И ти обещавам, тя няма да разбере...

Как с теб си играем.

Ела да видиш моите светове...

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??