Мери си имала агънце,
с очи по-черни от нощта.
Ти ли беше нейното агънце?
Ти, който не спря да й вярваш.
Но сега нещата се промениха, Любими...
И ти обещавам, тя няма да разбере...
Как с теб си играем.
Ела да видиш моите светове...
© Стеси Все права защищены